petak, 22. januar 2016.  01:19h
Pročitano 1864 puta

Predsednik Fudbalskog saveza područja izabran u Vršcu

Izborna skupština FSP Pančevo održana je prostorijama Skupštine opštine Vršac, a prisutno je bilo 34 delegata, od 37 delegata koliko je imalo pravo glasa.

 

Pored delegata skupštine kao gosti bili su prisutni generalni sekretar FSV Uroš Milojković, dugogodišnji predsednik FSPP i član najužeg rukovodstva FSS Staniša Beljin, Zoran Momčilović, Stevan Mihailović i još mnogi drugi. Skup je otvorio dosadašnji predsednik Dejan Santrač koji je rekao:

Pozdravio bih sve prisutne delegate i goste naše skupštine i želeo bih da današnja skupština prođe u najboljem redu isto kao što smo radili prethodnih četiri godina.

Generalni sekretar FSV Uroš Milojković pozdravio je sve prisutne i pohvalio dosadašnji dobar i uspešan rad FSP Pančeva. Izabrano je radno predsedništvo koje je vodilo skupštinu predsednik Pavel Roharik, Milorad Stoilkovski i Zoran Janović. Posle usvajanja izveštaja o radu u proteklom periodu pristupilo se glasanju za predsednika koji je jednoglasno izabran Predrag Ratković, a za potpredsednika Pavel Roharik.

U Izvršni odbor izabrani su: Predrag Perović, Goran Medaković, Zoran Janović, Milorad Stoilkovski, Stevan Korolija, Novica Anđelovski, Goran Mrđa, Zoran Nikolić, Dejan Potočan, Dragan Stanković.

Zlatnu plaketu za dugogodišnji uspešan rad u FSPP dobio je Staniša Beljin i posthumno Miroslav Kovač predsednik FK Dolina čiju je plaketu primo Predrag Perović predsednik FSO Kovačica – Opovo. Novoizabrani predsednik Ratković rekao je:

Zahvalio bih se na poverenju i moram da istaknem da je ovo za mene velika čast i obaveza biti na čelu ovog saveza. Počeo sam kao fudbaler, sudija i dugo godina sam u fudbalu sada kao sportski radnik i verujem da ću zajedno sa vama mladim ljudima i svojim iskustvom uspeti da nastavimo dobar i uspešan rad ovog saveza.

Autor:  B.Stojkovski
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00