sreda, 4. maj 2016.  10:15h
Pročitano 1950 puta

Horor u Vršcu!

Escape Room Vršac predstavlja novu igru „bekstva“

Volite da gledate horor filmove ili trilere? Da li ste ikada pomislili kako biste se snašli da se vi nađete u ulozi glavnog glumca? Od sada ćete moći da budete "akteri" horor filma! Ili bolje rečeno real-life horor igre u stanu, u trajanju od 75 minuta, prepunoj efekata i zanimljivih zamki, sa neverovatnim raspletom priče na kraju - ovim rečima bi Alen Šari, vlasnik prvog vršačkog Escape Room-a, opisao novi zadatak koji čeka učesnike.

Ime ove teme je „Mračna tajna Džonatana Vajta“. Iako je radnja igre smeštena u današnjici, početak same priče datira još u 1771. godini. Nakon te godine, u Vršcu se desio niz tragičnih događaja. Na vama je, da u 75 minuta „pobegnete“ iz stana, ali i zaustavite to zlo. Za to vam je potreban tim od 2 do 5 osoba, dobra komunikacija i snalaženje u prostoru. Adrenalin i odličan provod su zagarantovani.

Budući da je igra proširena sa sobe na ceo stan, ovo znači da je Vršac postao jedini, ne samo u Srbiji, već i u celoj Jugoistočnoj Evropi koji ovako nešto nudi.

Tim od 5 osoba radio je preko 4 meseca na ovom projektu. „Zabavno je kreirati ovakve igre u realnom vremenu i prostoru, ali istovremeno vrlo teško i odgovorno. Zašto teško i odgovorno? Zato što treba da pazite na mnoge stvari. Počevši od toga da sam tok igre mora biti korektan i izvodljiv. Morate paziti na težinu, da ne bude ni preteško ni prelako rešiti u zadatom periodu, koje je u ovom slučaju povećano sa 60 na 75 min. Odgovornost u sastavljanju ovakve igre svodi se na to da svi učesnici budu zadovoljni, da prepuni utisaka izađu iz stana, i da na putu do kuće, ali i nekoliko dana posle imaju pozitivne utiske“, poručuje Alen. 

Muziku, odnosno efekte, specijalno za ovu priliku, komponovao je Aleksandar Zavišin.

Ako mislite da je horor strašan za vas, ili ste jednostavno ljubitelj nekog drugog žanra, u ponudi i dalje imamo detektivsku temu - Misterija nestalog Vrščanina, u trajanju od 60 min, dodao je Šari.

horor eskejp

Ukoliko želite da rezervišete termin ili su vam potrebne dodatne informacije o igrama, možete se obratiti na sledeće kontakte: 

063/7-636-686, 

061/640-32-48,

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Facebook page: Escape Room Vršac

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00