ponedeljak, 23. maj 2016.  22:22h
Pročitano 2735 puta

Acro dance klub iz Vršca uspešan u Italiji

Posle niza uspešnih nastupa, dobrih rezultata, pehara i medalja u zemlji, devojčice iz Acro dance kluba "Super Star" iz Vršca i Plandišta, proteklog vikenda uspešno su bile i na plesnom festivalu „Rimini Dance Open“ u italijanskom Riminiju. 

Pored izuzetno jake konkurencije iz zemalja Italije, Mađarske, Ukrajine, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i više takmičarskih kategorija, naše devojčice zablistale su od samog početka i ostvarile su ofličnr rezultate, kažu u Acro dance klubu Super Star

U kategoriji „Solo“, Petra Prčulj osvojila je 1. mesto “Baby-open“, Marija Spasojević osvojila je 4. mesto u „Childrn acro style“, Marija Dragičević, osvojila je 2. mesto u „Childrn dance jazz style“, Iva Jankovski osvojila je 2. mesto u „Childrn-art dance style“, Marija Dragičević osvojila 1. mesto u „Childrn-contemporary“ i Marija Bulj, osvojila 2. mesto u „Childrn-open“.

U kategoriji „Duo i Trio“ „Mini-acro style Konga“ 1. mesto, „Hello childrn open“ 2. mesto i „Unconditionaly childrn“ 2. mesto.

U grupnom takmičarskom delu devojčice iz „Acro dance kluba "Super Star" iz Vršca zauzele su 1. mesto sa koreografijom „Mini Art Dance Group-MORNARI“, 4. mesto sa „Childrn Art Dance Group-TOYS BOX“ i 2. mesto „Childrn Open Group-THAUSEND YERS“.

Za izuzetno ostvarene rezultate i uspeh naših fantastičnih devojčica neumorno su radili treneri, Aleksandra Ivanov -Sandra i Stela Martinović, koje su sav svoj trud, rad i vreme uložile u stvaranju rezultata - kažu u ovom klubu. 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(14 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00