nedelja, 28. avgust 2016.  16:13h
Pročitano 1321 puta

Sajam sportova i Novak Đoković šire osmeh po Vršcu

"Mali sajam sportova" za decu održaće se u nedelju 28. avgusta od 17 časova, na Trgu Svetog Teodora Vršačkog, u okviru Festivala dečije radosti "Širimo osmeh gradom". 

Cilj nam je da deci ponudimo sadržaje i aktivnosti koje će im omogućiti pravilan i neometan razvoj u zdrave, srećne i uspešne ljude, kažu u Maloj školi "Branko Radunković - volja čini čuda", koji su organizatori manifestacije.

Predstaviće se Badminton klub "Fanatik", Mačevalački klub "Karika (sportsko i istorijsko mačevanje), Stonoteniska akademija "Milenijum", Odbojkaški klub "Koral, Atletski klub "VAK 1926"...

Nole širi osmeh gradom

Kao "Zlatni sponzor" Festivala dečije radosti "Berić galerija satova i nakita" i ove godine širi osmeh gradom zajedno sa Noletom!

U nedelju 28. avgusta od 17 časova, na Trgu - kod Krsta, naši najmlađi sugrađani moći će besplatno da se fotografišu i učestvuju na izboru za "Najširi osmeh 2016". Svi učesnici dobijaju poklone, a pobednik nagradu vrednu najšireg osmeha - sat sa potpisom Novaka Đokovića.

Heroji se ne rađaju. Oni se postaju. Jedan od njih jeste naš Novak Đoković. Izdržljivost i kvalitet koji definišu njegovo tenisko umeće na terenu, prepoznaju se u "Seiko"-voj kolekciji "Lorus" satova namenjenih najmlađima. Ovaj japanski brend podržava rad i zalaganje dobrih ljudi, stoga je kreirao specijalne modele za Fondaciju Novaka Đokovića, ističu organizatori.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00