petak, 17. mart 2017.  18:10h
Pročitano 895 puta

Novi filmovi za sve generacije u Centru Milenijum

Novi filmovi za sve generacije u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Millennium 23. i 24. marta 2017. godine

U četvrtak 23. marta u 18:00 h prikazivaće se novi animirani, sinhronizovani, 3D film "USKRŠNJI ZEKA". Radnja filma: glavni junak filma, Maks, mudri gradski zec, zarobljen je u školi za zečeve, na skrivenom mestu, na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju najvažniju od svih dragocenosti – Uskršnje jaje.

 

U četvrtak 23. marta u 20:30 h prikazivaće se novi domaći film "NA MLEČNOM PUTU". Film režisera Emira Kusturice pripoveda o životu jednog čoveka u tri različita životna perioda: o vremenu koje je proveo kao srećni mlekadžija tokom rata, opasnim avanturama i romansi sa voljenom ženom i potonjem monaškom životu, kada se osvrće na burnu prošlost – kako svoju, tako i prošlost sopstvene zemlje. U filmu igraju: Monica Bellucci, Emir Kusturica, Sloboda Mićalović Ćetković, Predrag Miki Manojlović, Sergej Trifunović.

 

U petak 24. marta u 18:00 h prikazivaće se novi igrani, sinhronizovani, 3D film "LEPOTICA I ZVER". Ovaj hit film iz Diznijeve radionici je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama. "Lepotica i zver" je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra.

 

U petak 24. marta u 20:30 h prikazivaće se novi avanturistički film režisera Adreya Kravchuka "VIKING". Radnja filma: surovi predeli fjordova i beskrajna snaga Ledenog okeana razvijala je u starosedeocima osećaj samopoštovanja i želje da budu dostojni ovog sveta. Ta strast ih je održavala u ovim krajevima Zemlje.

 

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica: turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium), od ponedeljka 20. marta. Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.

Informacije: 800 – 307, www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Napisala: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00