petak, 6. mart 2015.  10:57h
Pročitano 2819 puta

Ludi tiket jednog Vrščanina

Svaka čast kladioničaru iz Vršca koji je na svega 50 dinara i četiri para ostvario sjajnu zaradu od 134.160 dinara.

Nije što ima sreće, nego što ume. A kad se poklope znanje i naklonost Fortune dobije se fantastičan tiket, ispod kojeg se potpisao kladioničar iz Vršca, koji je od ranog jutra bogatiji za 134.160 dinara.

Na čudesan način došla su četiri prelaza sa velikim kvotama. Sve je počelo još u večernjem terminu, kad je u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Rumunije Steaua spasla živu glavu u petom minutu nadoknade vremena i tako omogućila prolaz igre “iz keca u iks”, koji je plaćao kvotom 12.00.

tiket 2

Usledili su dueli u Kopa Libertadores, na kojima su se, takođe, čekale jake kvote. Kolumbijski Atletiko Nasional i argentinski Estudijantes remizirali su baš onako kako je predvideo igrač iz Vršca, posle vođstva domaćina na kraju prvog poluvremena, po isteku 90. minuta bilo je 1:1. U duelu čileanskog Univerzidada i bolivijskog Strongesta stvari su tekle teže, jer je gost neočekivano poveo, domaćin uzvratio, i drugom delu, kad je imao igrača više, slomio otpor rivala i došao do prve pobede u grupi, istovremeno omogućivši da prođe kvota 4.30.

Baš u tim trenucima u Herediji je počeo susret između istoimenog kostarikanskog kluba i Olimpije iz Hondurasa. Na tiketu je samo taj par nedostajao za isplatu. Čekalo se opet “iz iksa u keca”. Prvi deo je završen bez golova, a već na početku drugog Granados je doneo prednost domaćinu koju je u 63. minutu duplirao Lagos, za prolaz ukupne kvote 2683.20.

Da sve bude interesantnije, kladioničar iz Vršca je na ovaj tiket uložio svega 50 dinara, što dobitak čini višestruko slađim. Još ako se ima u vidu da je kao član MOZZART Kluba ostvario benefit Dobitak plus od 100 dana besplatnog klađenja, o trošku firme, verujemo da je dodatno zadovoljan.

Autor:  mozzartsport.com
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00