utorak, 14. april 2015.  10:57h
Pročitano 1616 puta

"Vučiću, meni je majka iz Vršca"

Davor Jurkotić, hrvatski voditelj šaljive emisije "U zdrav mozak" kao metu svoje najnovije telefonske podvale izabrao je sprskog premijera Aleksandra Vučića, a u jednom trenutku objašnjava kako mu je majka iz Vršca.

Jurkotić se predstavio kao saradnik premijera Hrvatske Zorana Milanovića i ćaskao sa Vučićem, između ostalog i o tome kako mu je majka iz Vršca (video na 1:22).

VODITELJ: Meni je majka iz Vršca

VUČIĆ: Baš iz Vršca?

VODITELJ: Da, baš iz Vršca, tako da se ponekad osećam polu-Srbin, a majka mi je iz Rijeke, onda se osećam i polu-Hrvat...

Ostatak razgovora možete pogledati u videu na kraju teksta

Inače, nakon nekoliko minuta ćaskanja, voditelj je "predao vezu" veoma promuklom "Milanoviću".

Vučić je odmah rekao da zbog "Milanovićevog" zdravlja neće dužiti, a tokom kratkog razgovora upitao je "hrvatskog premijera" i hoće li dolaziti u Beograd.

Hrvatski novinar do kraja razgovora sa premijerom Vučićem nije otkrio svoj identitet niti je spomenuo da je reč o šali.

Podsetimo, dvojica premijera trebalo je da se čuju telefonom posle katoličkog Uskrsa zbog incidenata u Beogradu kada je haški optuženik Vojislav Šešelj zapalio hrvatsku zastavu, ministar rada Aleksandar Vulin oštro kritikovao hrvatskog premijera, a generala Antu Gotovinu nazvao ustaškim generalom kojeg Milanović naziva anđelom. Premijer Hrvatske je sredinom protekle nedelje izjavio da ga srpski premijer nije kontaktirao.

Autor:  MOJKraj.rs/B92
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00