sreda, 29. april 2015.  14:17h
Pročitano 1639 puta

Pomozite Vrščanima da nastupe na EXITu

Exit festival i Studentski kulturni centar Novi Sad, pokrenuli su novi, dosad najveći konkurs za mlade muzičare kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od vodećih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 9. do 12. jula, a među prijavljenima je i vršački bend The Hoods.

Proteklih godina na ovaj konkurs prijavljivalo se u proseku oko 4.000 izvođača, a ove godine, više nego ikad pre, čak 40 izvođača sa konkursa dobiće priliku da nastupe na Exitu.

Pored glasova programske produkcije Exit festivala i selektorskog tima, publika će dati i svoj glas, jer će oni sa najviše lajkova i podrške na društvenim mrežama Facebook, Twitter i SoundCloud, imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu!

Za vršački THE HOODS možete glasati OVDE

The Hoods je vršački rap bend, nastao Septembra 2006. godine i funkcioniše u istom sastavu do dana današnjeg... Ako se iko pita kako može da zvuči samo bas gitara i bubanj sa dva vokala preko, The Hoods su odgovor na to pitanje... Pobednici Demo Mastersa radija 202, time postali najbolji demo bend u Srbiji za 2011. godinu. Pojavili smo se na par muzičkih festivala, aktivni smo sa svirkama po gradovima širom Srbije, a Novosadjani su nas mogli čuti na festivalu uličnih svirača. Do sada smo izbacili dva spota za singlove "Dobrodošao u kraj" i "Macado šljiva" koji su ujedno propraćeni i emitovanjem na MTV-Adria. Možemo se pohvaliti saradnjom sa Romanom Gorsekom i Aleksandrom Kovač na singlu "Dobrodošao u kraj", koji su odradili fenomenalan posao. Originalan zvuk koji je potrebno čuti uživo da bi ste znali o čemu pričamo... Pa ko voli nek izvoli... Ae uzdravlje

Tako su sebe predstavili The Hoodsi - Sretko Popov - Bas gitara, Zoran Santrač - Bubnjevi, Rade Opačić - Vokal, Marko Ogrizović - Vokal

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00