utorak, 18. avgust 2015.  20:11h
Pročitano 1014 puta

Prvi Tattoo Fest u Vršcu

Prvi Tattoo Fest u Vršcu biće održan 28. i 29. avgusta u velikoj sali Kulturnog centra Vršac (Sterijina 62).

Ideja ove manifestacije, čiji je organizator DNA bodymods Studio, jeste okupljanje što većeg broja tattoo umetnika sa ciljem druženja i međusobne razmene iskustava. Takođe, želja organizatora je da ljubiteljima ove vrste umetnosti obezbede tetoviranje kod njihovih omiljenih artista, ali i da ovu vrstu umetnosti približe široj populaciji tako što će im biti pružena prilika da na licu mesta posmatraju ceo proces tetoviranja od ideje do realizacije. 

Posetioci će imati prilike da uživaju u radovima naših najboljih tattoo umetnika, koji će se oba dana takmičiti u 4 kategorije ( black and grey, color, realism,traditional), ali i da se druže sa umetnicima i ljubiteljima tetovaža. Pored svega toga, ove godine će i najmljađi posetioci biti uključeni u manifestaciju tako što će im vrhunski šminkeri raditi body paint. 

Podsećamo, prvo ovakvo okupljanje tattoo majstora održalo se prošle godine na multimedijalnoj manifestaciji Vetrograd, a organizatori se nadaju da će dešavanja ovakve vrste postati tradicija koja će iz godine u godinu okupljati sve više ljubitelja ove umetnosti koja se uvlači pod kožu.  

Sve potrebne informacije o prijavama i učešću na Festu, možete dobiti na broj telefona 060/444-97-38 Nikola ili putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Autor:  studentivrsac.org
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00