četvrtak, 27. avgust 2015.  00:16h
Pročitano 1403 puta

PUSTI SVOJ GLAS: Održana druga audicija

U London Pubu održana je i druga audicija za novu sezonu šou programa "Pusti svoj glas". Audiciji je prisustvovalo nekoliko desetina zainteresovanih, a iz produkcije najavljuju da će zbog velikog interesovanja u narednom periodu održati još nekoliko audicija. 

Miloš Dobrosavljević, organizator ovog popularnog takmičenja rekao je da je ova audicija bila nešto uspešnija od prethodne.

Od ove sezone, spremamo mnogo novosti i verujem da će svi biti zadovoljni.

Stefan Mihajlovski, voditelj i PR projekta najavio je da će se nakon veoma uspešnog koncerta koji je održan u sklopu Kulturnog leta u Vršcu 1. septembra od 19h u centru Plandišta finalisti prve sezone još jednom predstaviti publici, a da je audicija u Plandištu zakazana za 22. septembar. Takođe, finalisti prve sezone snimiće specijalnu emisiju kao zagrevanje pred drugu sezonu. Nikola Matić, član žirija ističe da je zadovoljan kandidatima koji su se predstavili na drugoj audiciji. Nove pesme "Brave heart" benda, čiji je Matić pevač očekuju se do kraja godine. 

Nakon pesme Vladimira Veselinovića, pobednika prve sezone po izboru publike "Nisam ja" koja je za kratko vreme postala vrlo slušana, iz produkcije "Sound Define" rekli su da se premijera spota i pesme pobednice po odluci žirija Nastasije Tintor očekuje do polovine septembra.

Autor:  Stefan Mihajlovski
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00