sreda, 16. septembar 2015.  11:32h
Pročitano 3505 puta

Vrščanke snimile novu emisiju plesnog šoua Više od igre

Članice akro dance studija "Super star" i baletskog studija "Ivana" iz Vršca učestvovale su na snimanju nove emisije plesnog šoua "Više od igre" koji se emituje na televiziji Pink.

Plesni šou "Više od igre" Plesni šou "Više od igre" screenshot/youtube.com

"Više od igre" je plesni šou u kome će se nadmetati više od 100 plesnih ekipa, te će Vršac predstavljati čak tri plesna kluba. Osim balerina džez balet studija "Olja", koje su u prvoj emisiji oduševile stručni žiri (detaljnije pročitajte OVDE), u ovom televizijskom šou učestvuju članice akro dance studija "Super star" i baletskog studija "Ivana".

Koreografi i treneri ovih talentovanih devojčica ne kriju da je snimanje prošlo odlično, a da li su, i sa koliko glasova, prošle u naredni krug takmičenja saznaćemo u nekoj od sledećih emisija.

Ekipa Rainbow stars iz Vršca

Akro dance studio "Super star" predstavile su ekipa devojčica iz Plandišta - Dance stars i ekipa Rainbow stars koju čine devojčice iz Vršca. Njihov trener i koreograf Aleksandra Ivanov napominje da su njene plesačice i pored male treme odlično izvele koreografije. 

Nastupe studija "Super star" videćete u narednim emisijama šou programa "Više od igre" koji se na televiziji Pink emituje utorkom od 21h. Ekipa Dance stars iz Plandišta nastupiće u sedmoj, a vršačka ekipa Rainbow stars u osmoj emisiji.

Ponosna sam na devojčice koje su predstavile svoj klub, ali i Vršac i Plandište u najboljem svetlu. Dale su sve od sebe, odlično odigrale koreografije i oduševile žiri. Njihovi pozitivni komentari nam posebno znače  - kaže Aleksandra Ivanov, trener i koreograf akro dance studija "Super star".

Ekipa Dance stars iz Plandišta 

Članice baletskog studija "Ivana" takođe će nastupiti u nekoj od narednih emisija. 

One uživale, žiri uživao i mi uživali u sjajnom nastupu naših Vrščanki iz BSI! Sve čestitke na ostvarenom uspehu u emisiji "Više od igre"! - poručila je Ivana Ivanovska Ilić na svom Fejsbuk profilu.

BSI

Autor:  Andrea Gašparević
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00