četvrtak, 11. februar 2016.  20:36h
Pročitano 1065 puta

Unija studenata organizuje "Vršačke detektivske igre"

“Vršačke detektivske igre”, turnir u bekstvu iz sobe u organizaciji Unije studenata opštine Vršac i Escape Room-a Vršac, održaće se 19, 20. i 21. februara. Ako želite da dan provedete na najzanimljiviji način, ovo takmičenje je pravi izbor za vas.

Za sve ljude timskog duha  koji vole mozgalice i adrenalin pripremili smo pet igara, od kojih je glavna Escape Room - Bekstvo iz sobe (60 min). Pravo učešća ima svako ko se nije oprobao u prvom zadatku vršačkog Escape-a - "Misterija nestalog Vrščanina". Bez obzira na broj osoba u prijavi, do samog dana takmičenja moguće je promeniti broj ljudi u timu, sve dok se on kreće u intervalu od 2 do 5. Cena po članu tima je 500 RSD. Svaki tim će dobiti svoj termin i šansu da odgonetne nepoznato, koji će biti maksimalno sat i po vremena, tako da timovi nisu u obavezi da budu sva tri dana prisutni. 

Zanteresovani se mogu prijaviti do srede u ponoć, a već u četvrtak biće obavešteni o svom terminu. Sa pravilima igre i bodovanjem takmičari će biti upoznati po dolasku, a tri najbrže ekipe očekuju i interesantne nagrade.

Pored zabavnog, ovo detektivsko takmičenje će imati i humanitarni karakter. Svako ko bude učestvovao u igri naići će na kutiju u kojoj se prikuplja humanitarni čep. Cilj je da, i dok nam je zabavno, mislimo na one kojima treba izmamiti osmeh.

Alen Šari, vlasnik Escape Room-a, ističe da ovo takmičeje ima i edukativni karakter.

Pored zabavnog karaktera, ovakav vid takmičenja ima i svoju edukativnu notu, u smislu da se radi na jačanju timskog duha, boljoj komunikaciji, snalaženju u realnim situacijama, u realnom prostoru i vremenu, rekao je Šari za portal Unije studenata.

 Ako mislite da ste dovoljno snalažljivi da izađete iz misteriozne sobe, prijavite se! Prijavu možete izvršiti popunjavanjem obrsaca koji se nalazi OVDE ili pozivom na broj 0616403248.

Autor:  studentivrsac.org
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00