utorak, 5. april 2016.  18:59h
Pročitano 1013 puta

Besplatna pripremna nastava za vršačke osmake u Biblioteci

Priprema osmaka za polaganje male mature u toku je u Gradskoj biblioteci. Časovi  srpskog jezika održavaju  se ponedeljkom, a časovi matematike umesto petkom, od sada će se održavati četvrtkom u istom terminu od 18:30 do 20 časova. 

Nastava je počela krajem februara i trajaće do 15. juna. Časove srpskog drži dipl. filolog Dragana Rakić, a časove matematike  dipl. inženjer Biljana Šašić.

Interesovanje za pripremnu nastavu koju organizujemo u Biblioteci je veliko, čak veće nego prošlih godina. Trenutno imamo oko tridesetoro učenika koji redovno dolaze na časove srpskog i matematike, ali očekujemo da će ih biti i više kako se termin polaganja male mature bude približavao. Radimo zadatke iz zbirki za završni ispit i trenutno smo na polovini. Mala matura počinje 15. juna i do tada ćemo rešiti sve zadatke, a imaćemo sasvim dovoljno vremena da detaljnije obradimo i neke teže lekcije koje učenicima predstavljaju problem, rekla je Dragana Rakić, zaposlena u Gradskoj biblioteci.

Časovi su besplatni i namenjeni svim osmacima sa teritorije opštine Vršac. Svaki učenik koji želi može u bilo kom trenutku da se priključi  pohađanju časova srpskog i matematike, dovoljno je da ponese sa sobom svesku, olovku i zbirku zadataka.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00