ponedeljak, 14. novembar 2016.  11:10h
Pročitano 1284 puta

"Pažljivko" u Vršcu

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja organizuje pozorišnu predstavu “Pažljivko” 15.11.2016. godine u Sali Narodnog pozorišta “Sterija”. 

Radi se o edukativnoj predstavi na temu saobraćaja koja ima za cilj da ukaže đacima prvacima na osnovna pravila u saobraćaju na jedan šaljiv način koji je prilagođen tom uzrastu.Takođe, u predstavi se kroz igru  deci ukazuje na važnost poštovanja nekih pravila u saobraćaju sa ciljem podizanja nivoa znanja  iz saobraćaja  i same bezbednosti dece kao učesnika u saobraćaju. Planirane su dve predstave kako bi  omogućili svim đacima prvacima da je pogledaju. Prva predstava počinje u 10 časova a druga je zakazana za 12 časova. Grad Vršac je organizovao prevoz dece autobusima  iz seoskih Osnovnih škola.

Početkom godine grad Vršac je svim đacima  prvacima podelio saobraćajni komplet I publikaciju Pažljivkova pravila u saobraćaju. Ova pozorišna predstava je samo nastavak aktivnosti koje gradski Savet za bezbednost saobraćaja sprovodi a koje su usmerene prema đacima prvacima.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00