nedelja, 12. mart 2017.  15:42h

Humanitarni koncert za izgradnju igrališta za osobe sa invaliditetom

U Gradu Vršcu postoji više od 600 registrovanih osoba sa invaliditetom sa naјtežim oblikom invalidnosti koјi zavise od tuđe nege i pomoći, a ima ih i neregistrovanih od čega su značajan broj deca. 

Humanitarni koncert za izgradnju igrališta za osobe sa invaliditetom parakvadvs.rs

Jedan od načina da im pomognemo je da se izgradi igralište za osobe sa invaliditetom kako bi se i njihov dnevni život izjednačio sa našim sugrađanima. Ovo je mala stvar za nas učesnike, a velika stvar za buduće korisnike.

Kompletnu organizaciju vodi udruženje “PARAKVAD VŠ” i Grad Vršac, neophodna sredstva po ponuđenoj projektnoj dokumentaciji ukupno iznose 25.000 evra, s tim što je Hotel “Srbija” izašao u susret i obezbedio prostor na otvorenom u okviru svoje parcele u centru grada. Do sada јe prikupljeno na donatorskom ručku 1.495.000,00 dinara.

Kao nastavak akciјe ogranizovaćemo humanitarni koncert 28.03.2017 u Centru Mileniјum sa pevačima koјi učestvuјu humanitarno, Amadeus Bend, Orkestar Miše Miјatovića, Dženan Lončarević, Dejan Matić, Nataša Đorđević i vrščanin Ognjen Inđić sa bendom Boja Noći. Svaka kupljena karta potencijalna nagrada naših prijatelja koncerta, izvlačenje na dan koncerta.

 parakvad2

Udruženje "Parakvad VŠ" saopštava: Molimo sve građane da nam pomognu oko što većeg odziva za humanitarni koncert u Centru Mileniјum. Svako ko bude kupio kartu daće svoj veliki doprinos oko završetka izgradnje igrališta za osobe sa invaliditetom. 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00