četvrtak, 6. april 2017.  00:11h

Kako do bolje koncentracije - Flow meetup u Startit Centru Vršac

FLOW meetup, na kome će se govoriti o tome kako dostići stanje duboke koncentracije i povećati produktivnost, održaće se u Startit Centru Vršac u petak 7. aprila od 18 sati.

"Stanje usredsređenosti koje spaja svest i aktivnost. Zona. Duboki fokus koji donosi efikasna rešenja."

Želite da ste u Zoni svakog dana. Da sve što uradite u tom stanju duboke povezanosti sa projektom bude upotrebljivo. Želite da budete produktivniji. Da pobedite stres, slab fokus i nedostatak elana. Želite da ostanete pribrani tokom celog radnog dana. Da vas ništa ne može poremetiti, da se vraćate u kvalitetno radno stanje onda kada vi to želite.

Saznajete kako na Flow meetupu u Startit Centru Vršac.

Predavač

Ranko Trifković, glumac “Plavog pozorišta” i koordinator i trener programa “Flow: volja i misao” proveo je mnogo godina u raznim startapima. Budući da je neko ko dolazi iz sveta umetnosti, kao i iz sveta tehnologije, uočio je srodnosti u preprekama sa kojima se suočavaju glumci i zaposleni u startapima.

Govoriće o iskustvima koja su proistekla iz saradnje pozorišta i tehnoloških startapa, kao i o zanimljivim rezultatima neuromarketinga koji ukazuju na moguće načine da svako poveća produktivnost.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 7. april od 18 sati u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u SC Milenijum, Omladinski trg 17. 

Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme klikom OVDE

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00