utorak, 23. jun 2015.  17:06h

Sutra počinje nova SMS humanitarna akcija "OBNOVIMO JASNI KUĆU"

Udruženje "PARAKVAD VŠ" pokreće SMS humanitarnu akciju da se kuća oštećena u poplavi naše sugrađanke Jasne Krsmanović, koja boluje od dečije cerebralne paralize i živi sa samohranom majkom, konačno obnovi.

Pored svih životnih poteškoća, koјe Jasna i njena maјka nekako rešavaju, DANA 30.07.2014. GODINE, zadesila ih јe strašna nesreća gde su ostale nemoćne. Jasna inače boluje od dečije cerebralne paralize i živi sa samohranom majkom.

Evo šta ih je zadesilo i kako je to sve izgledalo u očima Jasnine majke koja je jedina ostala uz nju.

Napomena

Kako operateri mobilne telefonije nisu umreženi, izveštaje sms poruka i prikupljen novac udruženje dobija na mesečnom nivou, tako da će i brojčanik na sajtu biti ažuriran mesečno, takođe mobilni operateri prenose samo novac koji su uspeli da naplate od korisnika.

 Velika kiša i grmljavina je bila 30.07.2014 god, padala je nekoliko dana neprestalno a 31. kad smo se probudile, za nas počinje horor film, u sobama je prokislo, podrum se izlivao bio je prepun vode, vlaga se digla, morali smo da se preselimo u dnevnu sobu, od tog dana Jasna i ja spavamo zajedno ali nažalost više ne u našoj kući. Povadili smo laminat i uradili smo izolaciju vlage. Najveći je problem što nemamo kupatilo i što nemamo gde da se kupamo. Celo leto smo se kupali na dvorištu, kao da ne živimo u 21. veku. Nemamo sredstava da renoviramo kupatilo, Jasna je osoba sa invaliditetom, koja je imala 13 operacija i 2 epi napada. I uprkos tome je uspešan student treće godine, uz moju veliku podršku kao samohrane majke, sa invalidskom penzijom i da nije na budžetu ne bih mogla da je školujem, kaže Zorica Јovanović,Jasnina majka.

SMS ZA JASNU KRSMANOVIC

Udruženje "PARAKVAD VŠ" pokreće SMS humanitarnu akciju, a Vaša pomoć bila bi od izuzetnog značaja za našu Јasnu a i za sve osobe sa invaliditetom kao PRIMER da nisu same u ovom državnom sistemu.

Na sajtu je brojčanik koji će prikazivati prikupljena sredstva, donatori nas mogu kontaktirati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili dolaskom u prostorije Udruženja.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00