sreda, 28. jun 2017.  22:42h

Neuralni interfejsi u Vršcu (VIDEO)

Šta su neuralni interfejsi i da li i kako “čitaju” misli, možete saznati ma meetupu u Startit Centru Vršac u četvrtak 29. juna od 19 sati.

Šta se dešava u mozgu osobe dok koristi vaš IT proizvod? Kako da znate koju informaciju i na koji način da servirate korisnicima? Odgovore na ta pitanja možemo naći u ljudskom mozgu i van kliničkih uslova, a uz pomoć neuralnih interfejsa.

Šta su neuralni interfejsi i da li i kako “čitaju” misli, možete saznati u Startit Centru Vršac u četvrtak 29. juna od 19 sati. Velika nam je čast što će u vršačkom Startit Centru o globalno aktuelnoj temi govoriti profesor doktor Nebojša Milić, inače rođeni Vrščanin. Osim predavanja, posetioci će imati prilike i da probaju mono-polarni neuralni interfejs.

Predavač profesor dr Nebojša Milić rođen je 1987. godine u Vršcu. Iako vrlo mlad, već je doktor nauka i univerzitetski profesor. Doktorirao je kao jedan od najboljih doktoranada na prestižnom Baylor univerzitetu (Teksas, USA), gde je poslednih godina i predavao. U Sjedinjene Države odlazi nakon master studija na Westfälische Wilhelms-Universität Münster i rada pod okriljem European Research Center for Information Systems. Pored više publikacija na najvažnjim svetskim konferencijama i žurnalima u svojoj oblasti, dr Milić poseduje i višegodišnje iskustvo u konsaltingu i upravljanju projektima što mu omogućava da kompleksne teme s lakoćom približi široj javnosti.

Prijava

Predavanje je zakazano za četvrtak, 29. jun, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Ulaz je besplatan, a zbog ograničenog broja mesta potrebno je da svoj dolazak prijavite popunjavanjem forme za prijavu.

Podsetimo se da je profesor dr Milić prošle godine već donosio neuralne interfejse u grad pod Kulom...

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00