petak, 5. jun 2015.  18:32h

Podvig vršačkog saobraćajca

Saobraćajni policajac Dalibor Vukić iz Vršca nedavno je zaslužio pohvale svojih sugrađana kada je u vršačkom Domu zdravlja oduzeo nož i uhapsio pomahnitalog pacijenta, koji je želeo na pregled preko reda.

Dalibor Vukić, hrabri saobraćajac iz Vršca Dalibor Vukić, hrabri saobraćajac iz Vršca V.V.

Vukić je pred kraj smene došao do doma zdravlja kako bi primio injekciju protiv bolova, koje je danima trpeo, a onda je u hodniku čuo vrisku, dranje i lomljavu.

Dok sam bio u ordinaciji nastala je neka galama u hodniku, a onda je starija žena uletela i počela da objašnjava kako neki mladić preti nožem po hodniku. Brzo sam se obukao, stavio opasač i istrčao u hodnik. Vrlo brzo sam, bez upotrebe oružija, oduzeo nož od mladića i pretresom u njegovom džepu pronašao boks. Pozvao sam kolege iz stanice, koji su ga preuzeli i sproveli na dalji policijski postupak, skromno objašnjava Vukić.

Kako MOJKraj.rs saznaje, pomahnitali mladić je želeo da mu se ukaže lekarska pomoć preko reda, a osim osoblja, nožem je plašio i pacijente u hodniku. On je nakon privođenja bio poslat i na psihijatrijsko veštačenje, a protiv njega je podneta i prekršana prijava.

Saobraćajac Dalibor Vukić ima 31 godinu, a već 12 službuje u vršačkoj policijskoj stanici. Suprug je i otac 1,5 godišnje ćerke.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00