nedelja, 14. jun 2015.  00:47h
Pročitano 2864 puta

Traje potraga za dečakom, privođenja u Margiti u vezi sa slučajem

Nezapamćena potraga za dvanestogodišnjim dečakom Stefanom Ilićem iz Banatske Subotice podigla je juče na noge ovaj deo Banata, a jake policijske snage prisutne su na svim putevima.

Kuća porodice nestalog dečaka, udaljena svega stotinak metara od mesta otmice Kuća porodice nestalog dečaka, udaljena svega stotinak metara od mesta otmice V.V.

Nezapamćena potraga za dvanestogodišnjim dečakom Stefanom Ilićem iz Banatske Subotice podigla je juče na noge ovaj deo Banata, a jake policijske snage prisutne su na svim putevima.

Privedena trojica muškaraca u Margiti

Kako MOJKraj.rs nezvanično saznaje, policija je u Margiti, selu udaljenom desetak kilometara od Vršca, privela trojicu muškaraca zbog sumnje da imaju veze sa nestankom dečaka iz Banatske Subotice.

Prema nezvaničnim informacijama, oni se ne sumnjiče da su otmičari, ali postoje sumnje da su povezani sa ovim nezapamćenim slučajem u ovom delu Banata.

Otmicu dečaka prijavio je njegov mlađi brat, koji tvrdi da su i njega pokušali da kidnapuju trojica muškaraca.

Policija je tokom jučerašnjeg dana kontrolisala sve puteve Južnog Banata u potrazi za dvanaestogodišnjakom iz Banatske Subotice za koga se sumnja da je otet negde oko podneva.

Na ulicama Banatske Subotice, malog mesta udaljenog nekoliko kilometara od buta Vršac – Bela Crkva, do kasno u noć bilo je vidno prisustvo meštana, ali u trošnoj kući porodice nestalog dečaka nije bilo nikoga. Kako smo oko ponoći saznali, oni su i dalje bili na saslušanju u policiji.

Kako nam je ispričao Stefanov mlađi brat, koji je bio sa njim, oni su na poljani u blizini kuće čuvali ovce. U jednom trenutku prišao im je crni automobil i trojica muškaraca su ih pitali da li znaju gde ima dobro mesto za pecanje. Kada su prišli, muškarci su pokušali da ih ubace u gepek. Dečaci su krenuli da beže prema kući, mlađi brat je uspeo, ali Stefan nije. Verovatno jer već mesecima ima povređenu nogu, priča blizak prijatelje porodice nestalog dečaka.

nesta decak

Neki od meštana tvrde kako su na ulicama danima primećivali crni "fijat punto" kovinskih registracija, ali i objašnjavaju da je u selu vrlo brzo nastala panika i potraga za decom.

Policija i dalje kontroliše na svim putevima oko Vršca

Jake policijske snage i dalje su prisutne na svim izlazima iz Vršca, ali i na ostalim putevima u Južnom Banatu. Ekipu portala MOJKraj.rs na putu do Banatske Subotice zaustavile su čak tri patrole policije.

Čobanska porodica sa sedmoro dece

Stefan je jedno od sedmoro dece u porodici, koja se nedavno doselila iz Lokvi kod Alibunara, a njihov otac radi kao čoban u selu. Meštani kažu da su skromni i da žive u dosta teškim uslovima. Nestali Stefan je, kažu, jako dobro i vredno dete. Pomagao je ocu u svemu, pa i u čuvanju ovaca. Baš u vreme otmice Stefan i njegov brat su menjali oca u čuvanju ovaca.

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00