petak, 26. decembar 2014.  18:38h
Pročitano 2328 puta

Izložba fotografija vršačkih balerina

Balerine plesnog studija "Olja" u ponedeljak, 29. decembra, u Konkordiji obeležiće kraj uspešne sezone i najaviti novu izložbom profesionalnih fotografija pod nazivom "Snowflake".

Koliko je uspešna sezona iza plesačica govore njihovi rezultati - na Svetskom prvenstvu koje je u maju ove godine održano u Puli, u Hrvatskoj, osvojile su šampionsku i vicešampionsku titulu.

- Ovo je drugi put da organizujemo izložbu fotografija u Konkordiji. Prošli put smo predstavile naše fotografije sa zvaničnih Evropskih i Svetskih takmičenja. Ovaj put ćete imati priliku da vidite fotografije koje je uslikao najuspešniji vršački fotograf  Željko Santrač, a kome su modeli bile naše balerine, kaže Olgica Jovanović, osnivač, trener i koreograf plesnog studija "Olja".

Slobodan ulaz na izložbu

Balerine i Olja Vas pozivaju da svojim prisustvom uveličate njihovu izložbu koja će se održati u galeriji Konkordije 29. decembra, sa početkom u 18h. Ulaz je slobodan.

Koliko je uspešna sezona iza plesačica govore njihovi rezultati - na Svetskom prvenstvu koje je u maju ove godine održano u Puli, u Hrvatskoj, osvojile su šampionsku i vicešampionsku titulu. A koliko nova sezona obećava, najbolje pokazuje priznanje koje im je ukazala Brodvejska škola plesa. Naime, ova plesna škola je jednu od fotografija balerina iz dance studija "Olja" podelila na svojoj Fejsbuk stranici i time ih svrstala u sam vrh svetske plesne scene.

Takođe, ekipa studija koja je u prošloj sezoni osvojila šampionsku titulu na Svetskom prvenstvu dobila je poziv da učestvuje na jednom od najvećih takmičenja na svetu, "Zvezda Kremlja", koje će se održati u Moskvi u februaru 2015-e godine.

(foto: Željko Santrač)

 

Autor:  Andrea Gašparević
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00