petak, 3. februar 2017.  00:15h

Pogledajte snimak sa izbora najboljih sportista godine Vršca (VIDEO)

Izbor sportiste Grada Vršca za 2016. godinu održan je u Kongresnoj dvorani Centra Milenium, a za najboljeg sportistu 2016. godine izabrana je Tamara Radočaj, koja zbog sportskih obaveza nije prisustvovala manifestaciji, ali se prisutnima obratila putem video-poruke.

Tamara Radočaj je reprezentativka Srbije, koja trenutno nastupa za ekipu Čevakata iz Vologde u Rusiji, profesionalnu karijeru je započela 2004. godine u Vršcu. Sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 2016. godine održanim u Riu.

Za najbolji sportski klub Grada Vršca proglašen je Košarkaški klub „Vršac“, nagrada za najbolju mušku ekipu pripala je Odbojkaškom klubu „Banat“, dok je najbolja ženska ekipa Streljački klub Uljma.

Najbolji senior Vršca za 2016. godinu je Goran Đurković iz Paraglajding kluba „Berkut“, a seniorka Bojana Paunović iz Taekwondo kluba Vršac.

Najbolja juniorka je Tijana Jokić iz STK „Vršac“, a junior Nikola Mijajlović iz KBS „Gošinkan“.

Nagradu za najboljeg trenera dobio je Goran Topić iz KK „Vršac“, a za životno delo Slavoljub Šojić iz USR „Šaran“ i Radovan Đurić, predsednik TKD „Eurošped“.

Proglašeni su i najbolji kadeti i kadetkinje. Najbolji kadet je Nikola Lončar iz Taekwondo kluba „Eurošped“, kadetkinja Nevena Jokanović iz istog kluba.

Najbolja pionirka je Tamara Žarkov iz Taekwondo kluba „Eurošped“, a pionir Ognjen. Takođe,kao i svake godine, proglašene su i sportske nade Grada Vršca.

Dodeli nagrada prisustvovao je i savetnik predsednika Sportskog saveza Srbije, Dane Korica.

POGLEDAJTE VIDEO SA DODELE NAGRADA SPORTISTIMA GODINE

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00