nedelja, 26. mart 2017.  16:35h

Seminari za sve vršačke plesače u okviru Vršac Grand Prix (VIDEO)

Velika plesna Konvencija održaće se u okviru manifestacije Vršac Grand Prix u subotu, 22. aprila, u Vršcu.

Tom prilikom u Vršac će doći tri velika imena iz sveta plesa – Miloš Isailović, Enzo Celli i Jan Marlot.

Miloš Isailović (Srbija) i Enzo Celli (Italija) u okviru Konvencije održaće radionice modernog plesa (contemporary), dok je Jan Marlot (Slovenija) zadužen za hip-hop ples. 

Priliku da učestvuju na Konvenciji imaju svi plesači iz našeg grada, bez obzira na to da li su članovi nekog plesnog kluba ili se samostalno bave plesom. 

Cena učešća na konvenciji iznosi 19 evra za sve tri radionice, a svi učesnici će dobiti i torbu sa plesnim motivima po izboru. Takođe, biće organizovana i nagradna igra, a troje najsrećnijih dobiće deo plesne opreme. Za učešće na Konvenciji možete se prijaviti slanjem prijave na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prijava treba da sadrži ime i prezime, datum rođenja i kontakt učesnika.

Da podsetimo, Vršac Grand Prix će se ove godine održati od 22. do 23. aprila i podrazumeva Konvenciju u okviru koje će biti održane plesne radionice, kao i plesni festival takmičarskog tipa, koji će se, kao i do sada, održati u hali Centra Milenijum i u Kongresnoj dvorani. Organizatori ove manifestacije napominju da veliku zahvalnost duguju menadžmentu Centra Milenijum i Kongresne dvorane Centra Milenijum sa kojima već godinama imaju odličnu saradnju. Više o samom festivalu možete pročitati OVDE.

U nastavku pogledajte video koji najavljuje ovogodišnju Konvenciju.

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00