utorak, 31. oktobar 2017.  11:06h

Plesna radionica sa Stašom Stanković u Vršcu

Promocija solista plesnog kluba Dance Factory, kao i mini plesna radionica sa Stašom Stanković, biće održana u petak, 3. novembra, u prostorijama plesnog studija Olja.

Staša Stanković, jedna od najboljih koreografkinja u našoj zemlji, od ove godine je stručni saradnik vršačkog plesnog studija Olja, te će tako najbolji plesači Vršca dobiti priliku da sarađuju sa Stašom.

Staša je jedna od osnivača plesnog kluba Dance factory. U svojoj kratkoj, ali bogatoj karijeri, postigla je velike uspehe kao koreograf na IDO svetskim i evropskim takmičenjima. Najzapaženije rezultate beleži u savremenoj igri i jazz dance-u. Samo u poslednjoj godini donela je osam zlatnih medalja reprezentaciji Srbije i time postavila našu zemlju u sam vrh svetske plesne scene.

Takođe, bavi se i pozorišnom i TV koreografijom. Već drugu godinu je koreograf naših predstavnika na Eurosongu. Njene koreografije gledali smo u televizijskim šou programima - Tvoje lice zvuči poznato, X factor Adria, Pinkove zvezdice, Ja mogu sve, Ja imam talenat. Radila je mnoge koncerte, video spotove, predstave....

U petak će svi zainteresovani vršački plesači videti koreografije koje je uradila Staša za soliste plesnog kluba Dance Factory, a moći će i da prisustvuju njenoj mini radionici. Broj mesta za plesače je ograničen, te svi zainteresovani treba da se prijave putem Facebook stranice Dance Studio Olja (klikom OVDE) ili na broj 063 111 9 007.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00