ponedeljak, 21. maj 2018.  17:51h

Studio savremene igre „Olja“ zlatan u Mostaru

Studio savremene igre „Olja“ iz Vršca učestvovao je ovog vikenda na festivalu „Mediteran open dance“ u Mostaru. Na ovom događaju nastupilo je oko 1300 plesača sa preko 250 koreografija, a Vrščanke su se predstavile sa osam koreografija i osvojile svih osam zlatnih odličja!

Stručne sudije posebno su nagradile koreografiju „The tree“ koju je izveo prvi tim studija, te je ovaj nastup proglašen najboljim na celom festivalu.  Vršac su u Mostaru predstavile devojčice uzrasta od četiri do 14 godina, a njihov nastup ispratila je i gospođa Marija Bakoč, konzul Srbije u Bosni i Hercegovini.

Prva mesta osvojile su solistkinje Petra Đurić, Tara Končarević, Iva Stepanović, Lea Kosta i Nađa Purić, kao i grupne koreografije „The tree“, „Paris“ i „Missing children“

Studio savremene igre Olja Mostar 1

Iako se sezona bliži kraju, članice studija savremene igre „Olja“ tek očekuje veliki broj nastupa, snimanja dečijih muzičkih emisija („Pinkove zvezdice“, „Zvrk“), kao i usavršavanje sa stručnjacima iz Beograda, kao i dodatni rad sa talentima uz koreografe plesnog kluba „Dance Factory“.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00