četvrtak, 11. jun 2015.  11:42h
Pročitano 1841 puta

Vrščani odlični na turniru u Francuskoj

Mladi fudbaleri OFK Bnanata učestvovali su na turniru "Filip Mogeda", koji se igrao u četiri francuska grada u okolini Monpeljea - Aubin, Cransac, Decazeville i Viviez, gde su ostvarili značajan uspeh.

Veliki uspeh dečaka iz Vršca u Francuskoj Veliki uspeh dečaka iz Vršca u Francuskoj

OFK Banat je igrao u dve konkurencije, U-13 (dečaci koji na dan turnira nemaju punih 14 godina) i U-15 (dečaci koji na dan turnira nemaju punih 16 godina).

ofk banat u francuskoj

Ekipa U-13 odigrala je odsm utakmica u grupii osvojili ptvo mesto bez primljenog gola. Pobedili su u četvrt finalu i polufinalu, a onda su u finalu izgubili na penale posle 0:0 u regularnom delu. Dobri su bili i dečaci iz U-15 ekipe. Imali su sedam utakmica u grupi i dalje otišli kao prvi. Međutim, u polufinalu su naleteli na prošlogodišnjeg pobednika turnira u tu tu su ispali posle penala. Na kraju, sa penala su slavili u utakmici za treće mesto, kaže trener Dragan Nedeljković - Kec.

U Ljubljani ih dočekao bivši igrač

Da klub iz koga su potekli ne zaboravljaju bivši igrač dokaz je i srdačan susret iz Ljubljane.

lazevski i kec

Na putu za Frrancusku svratili smo u Sloveniju, gde smo u predivnom odmaralištu "Terme Čateš" napravili pauzu do i kupali se u zatvorenom akva parku sa termalnom vodom. Zatim smo nastavili za Ljubljanu, a tamo nas je dočekao naš bivši igrač Aleksandar Lazevski, koji trenutno nastupa za "Olimpiju" iz Ljubljane. U Ljubljani smo odigrali dve prijateljske urakmice u kategoriji U-13 i U-15 i posle večere krenuli za Monpelje, objašnjava ponosno Nedeljković.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00