utorak, 8. septembar 2015.  15:29h

Vrščanke večeras na Pinku

Novi televizijski šou, "Više od igre", počinje večeras u 21h na televiziji Pink. Vršačke balerine, članice džez balet studija "Olja", nastupiće u večerašnjoj emisiji pod rednim brojem 11. 

Ekipa džez balet studija "Olja" Ekipa džez balet studija "Olja" Santrač Ž.

Ekipa koju čini devet sportiskinja - Una Kulić, Mina Manču, Marija Graovac, Iva Grujin, Nađa BakićJovana Rajković, Katarina MilosavljevićMarina Borota i Maša Neda plesaće uz pesmu "Diamond", koju će izvesti Pinkove zvezdice. Budite večeras uz naše balerine i pogledajte kako su njihov nastup prokomentarisale članice žirija.

Petočlani žiri koji čine Lokica Stefanović, Milica Cerović, Mina Lazarević, Tijana Dapčević i Ana Nikolić u svakoj emisiji ocenjuje nastupe 14 ekipa. U prvom krugu, ekipe koje dobiju „DA“ od svih pet članica žirija prolaze u sledeći krug takmičenja, dok ekipe sa četiri ili manje „DA“ prolaze u baraž. Ekipe u baražu nastupaju ponovo, sa drugom koreografijom, nakon čega ih žiri ocenjuje poenima. Dve ekipe sa najmanjim brojem poena ispadaju iz daljeg takmičenja.

Balerine su se odlično pokazale na snimanju, što će večeras publika konačno moći da vidi u prvoj emisiji šoua "Više od igre". Našim sugrađanima možemo da obećamo da će ekipa baletskog studija "Olja" uvek dati sve od sebe kako bismo što bolje predstavile Vršac. Posebno nam znači podrška koja nam već sada stiže sa svih strana, i upravo zbog toga očekujem da naši nastupi budu sve bolji - zaključuje Olgica Jovanović, trener i koreograf baletskog studija "Olja".

 

 

Šou "Više od igre" privukao je mnoge plesne klubove iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.  U emsijama koje će se emitovati utorkom, svoj talenat će prikazati plesači i plesačice od šest do 16 godina. Oni će plesati uz nastupe Pinkovih zvezdica, a ocenjivaće ih petočlani žiri. 

 

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00