sreda, 16. decembar 2015.  15:16h
Pročitano 1608 puta

Zlato za Vrščanke na Zlatiboru

Balerine iz Vršca ponovo su postigle veliki uspeh. Članice plesnog studija "Olja" nastupile su na međunarodnom plesnom takmičenju "Zlatibor dance open" i donele nova odličja u naš grad.

Vrščanke (sa zastavom) pored reprezentacije Egipta Vrščanke (sa zastavom) pored reprezentacije Egipta

Vrščanke su ovoga puta imale jaku konkurenciju, s obzirom na to da je plesni festival "Zlatibor dance open" okupio plesače iz svih delova naše zemlje, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Crne Gore i dalekog Egipta.

Ipak, balerine su prikazale svoj klub, ali i grad, u najboljem svetlu i ostvarile sledeći rezultat - Petra Đurić, Mina Manču, Una Kulić i Jovana Rajković osvojile su prvo mesto, Katarina Milosavljević Mia Maricki su bile druge, dok su Marija Graovac i Iva Grujin osvojile bronzana odličja. Nađa Bakić je u solo kategoriji osvojila četvrto mesto, Anita Polovina sedmo, a izvedbe grupnih koreografija "All of me" i "Life of the party" balerinama su zasluženo donele zlatne medalje. Osim ekipe iz Vršca, plesni studio "Olja" je predstavljala i ekipa iz Bele Crkve koju su činile Mia Maricki, Anita Polovina i Jelena Bajić.

deca zlatibor

Kako je ovo tek polovina plesne sezone, vršačke balerine već u januaru očekuje veliko takmičenje u Kelnu, u Nemačkoj, gde će nastupiti kao deo reprezentacije Srbije i predstavljati svoj plesni studio, grad i državu. 

 

Autor:  Andrea Gašparević
Ocenite ovaj članak:
(9 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00