petak, 3. oktobar 2014.  20:01h

Nove projekcije filma "Mali Budo"

Dobar odziv vršačke publike na projekciji najnovije domaće komedije „Mali Budo“ obeležio je protekli vikend u Kongresno-muzičkoj dvorani. Na poslednjoj projekciji, u petak uveče, tražila se karta više zbog čega je menadžment Centra Milenijum odlučio da će projekcije filma biti ponovljene 14. i 15. oktobra. Komentari publike su različiti ali u jednome se uglavnom slažu, a to je da je gluma: Petra Strugara, Sergeja Trifunović, Tihomira Stanića, Hristine Popović i ostale jake glumačke ekipe bila vrlo ubedljiva, kao i da će se nekoliko fora iz filma sigurno koristiti u svakodnevnom govoru. 

Za dečije filmove u 3D produkciji vlada konstatnto interesovanje, nakon gostovanja filma „Povratak u Oz“ ugovoreno je gostovanje najnovijeg filma „Pčelica Maja“ u 3D produkciji. Dobro poznati lik iz detinjstva oživeo je uz fantastične efekte i perfektan prikaz prirode kako su najavili filmski distributeri. Ovaj crtani, mališani će moći da pogledaju 14. i 15. oktobra u Vršcu.

Predstojećeg vikenda u Centru Milenijum se očekuju brojni događaji. U velikoj sportskoj dvorani u subotu od 18 časova, KK Vršac Svislajn dočekuje KK Borac iz Čačka u prvom kolu, košarkaške lige Srbije. Proteklog vikenda košarkaši iz Vršca su osvojili KUP u Milenijumu u finalnoj utakmici protiv ekipe KK Konstantin i predstavili se vršačkoj publici spremni za novu sezonu.

U nedelju u 9 sati ujutru počinje prvenstvo Vojvodine u tekvondou, gde se očekuje oko 300 učesnika i prvenstvo će trajati tokom celog dana. Dečija olimpijada u Vršcu „Dušan Heđeši“, će se u petak u slučaju kiše, takođe održati u Centru Milenijum.

U kongresnoj dvorani će u nedelju od 12 časova vršački mladi manekeni i manekenke koji su prošli audiciju i obuku imati polaganje za ulazak u svet manekena koju je organizovala modna agencija „Selekt“. Sudeći po komentarima predstavnika ove vodeće modne agencije na našem tržištu, može se očekivati da će Vršac dati još neko ime u svetu top manekenki.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00