četvrtak, 24. novembar 2016.  11:40h

„Stado“, „Vajana“ i „Fantastične zveri“ u Centru Milenijum

Za sve filmofile, produženi filmski vikend u Centru Milenijum. Tokom vikenda i u ponedeljak, u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum prikazivaće se animirani film „VAJANA“, domaća komedija „STADO“ i avanturistički film „FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI’’.

Sinhronizovani, 3D animirani film „VAJANA“ prikazivaće se u nedelju, 27. novembra, od 16 časova. Iz studija za animaciju Volta Diznija stiže ova neverovatna avantura o živahnoj tinejdžerki, koja će otploviti na hrabru misiju, da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja upoznaće nekada moćnog poluboga Mauija (Dvejn Džonson), koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Zajedno će putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenoj avanturi, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

 Premijera nove domaće komedije „STADO“ održaće se u nedelju 27. novembra u 18 i 20 časova. Urnebesna satirična komedija o životu iza kamere prikazaće nam dramu koja prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i ‘’paktom sa sa đavolom’’, ako je potrebno. Može se reći da je „STADO“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici. Glumci: Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Nataša Ninković i mnogi drugi.

Lepa vest za ljubitelje filma - u  nedelju 27. novembra nakon druge projekcije, vršačkoj publici predstaviće se glumačka ekipa filma  „STADO“ .  

 Avanturistički 3D film, prepun mašte i fantazije, nastao prema poslednjem romanu poznate britanske spisateljice J.K. Rowling, (autorke serijala o čarobnjaku Harry Potteru) FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI’’ prikazivaće se u ponedeljak, 28. novembra, u 17:30 časova, a istog dana u 20 časova možete pogledati domaći film "STADO".

Cena ulaznica : 300 din. 

Prodaja ulaznica: agencija Millennium Travel (prizemlje Poslovne kule Millennium). 

Radno vreme: radnim danima od 9 do 17 časova; u nedelju od 15 časova do početka poslednje projekcije, a u ponedeljak od 9 časova do početka poslednje projekcije.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00