četvrtak, 15. decembar 2016.  23:51h

Vrščani u Vršcu gledaju Vrščane - na filmskom platnu

Novi film Zdravka Šotre "Santa Maria della salute" i 3D animirani "Sing", sinhronizovani film za decu i roditelje, biće prikazan u sredu i četvrtak u Kogresnoj dvorani Centra Millennium.

Sa snimanja u Vršcu Sa snimanja u Vršcu V.L.

Inače, Šotrin "Santa Maria della salute" delom je sniman u Vršcu, a u njemu se pojavljuje veliki broj naših sugrađana, pa će tako Vrščani u Vršcu gledati Vrščane 

Premijera novog filma Zdravka Šotre "SANTA MARIA DELLA SALUTE" – emotivna ispovest o najvećoj srpskoj ljubavnoj priči, o odnosu najvećeg pesnika srpske književnosti Lazi Kostiću i mlade, učene, prelepe Lenke Dunđerski biće prikazana u sredu 21. decembra u 20 sati, ali i u četvrtak 22. decembra od 18 i od 20:30 sati u Kongresnoj dvorani Milenijuma.

santa maria della salute snimanje

Film nas vodi kroz život i unutrašnju borbu velikog i „drukčijeg“ čoveka, pesnika, prevodioca, doktora prava, novinara… U poznom dobu, Lazi će se duh Lenke Dunđerski i crkva Santa Maria della Salute među sobom preplitati i dovesti do stvaranja njegove najčuvenije pesme. Ova priča prati čitav taj neobično dinamični život. Film je, između ostalih lokacija, sniman u Vršcu i okolini. 

U sredu 21. decembra u 18 sati i u četvrtak 22. decembra u 16 sati prikazivaće se 3D animirani, sinhronizovani film "SING/PEVAJMO" – smešten u svet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje. Film "SING/PEVAJMO" predstavlja Bastera Muna, uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta, koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda je ‘’malo’’ nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju. Glasove su "pozajmili" Iva Stefanović, Bojan Lazarov, Slobodan Stefanović …

U filmu glume: Vojin Ćetković, Tamara Aleksić, Nebojša Ilić, Aleksandar Berček, Dejan Lutkić, Sloboda Mićalović,  Nebojša Dugalić, Nela Mihailović, Srđan Timarov, Miki Krstović, Svetlana Bojković i mnogi drugi. 

Cena ulaznice: 300 din. 

Prodaja ulaznica: agencija Millennium Travel (prizemlje Poslovne kule Millennium). 

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h ; na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.

 

Informacije: 800 – 307 ,  www.millennium.rs  i  na društvenim mrežama.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00