utorak, 20. decembar 2016.  15:28h

Još jedna projekcija filma snimanog u Vršcu

Odlične reakcije i veliko interesovanje publike za film SANTA MARIA DELLA SALUTE, dovelo je do toga da producenti i distributeri filma Vrščanima daruju još jednu projekciju filma, čiji su određeni sadržaji snimani u našem gradu. 

Zbog toga će doći do izmene repertoara u sredu 21. decembra 2016.

Važna napomena:  sve ulaznice kupljene za projekciju u sredu 21.12. u 20 časova, važiće za projekciju u 20:30 sati. 

U sredu 21. decembra u 18 i u 20:30 sata i u četvrtak 22. decembra u 18 i u 20:30 sata, premijera novog filma Zdravka Šotre "SANTA MARIA DELLA SALUTE". Emotivna ispovest o najvećoj srpskoj ljubavnoj priči, o odnosu najvećeg pesnika srpske književnosti Lazi Kostiću i mlade, učene, prelepe Lenke Dunđerski.  Film nas vodi kroz život i unutrašnju borbu velikog i „drukčijeg“ čoveka, pesnika, prevodioca, doktora prava, novinara… U poznom dobu, Lazi će se duh Lenke Dunđerski i crkva Santa Maria della Salute među sobom preplitati i dovesti do stvaranja njegove najčuvenije pesme. Ova priča prati čitav taj neobično dinamični život. Film je, između ostalih lokacija, sniman u Vršcu i okolini. 

U filmu glume: Vojin Ćetković, Tamara Aleksić, Nebojša Ilić, Aleksandar Berček, Dejan Lutkić, Sloboda Mićalović,  Nebojša Dugalić, Nela Mihailović, Srđan Timarov, Miki Krstović, Svetlana Bojković i mnogi drugi.

U četvrtak 22. decembra u 16 časova prikazivaće se 3D animirani, sinhronizovani film ’’SING/PEVAJMO’’ – smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, film ’’SING/PEVAJMO’’ predstavlja Bastera Muna, uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta, koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda je ‘’malo’’ nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju. Glasove su ‘’pozajmili’’: Iva Stefanović, Bojan Lazarov, Slobodan Stefanović …

Cena ulaznice: 300 din. 

Prodaja ulaznica: agencija Millennium Travel (prizemlje Poslovne kule Millennium). 

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h ; na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. 

Informacije: 800 – 307 ,  www.millennium.rs  i  na društvenim mrežama.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00