ponedeljak, 30. januar 2017.  16:17h

Zone Zamfirsko i Ledena kraljica u Vršcu

 

Domaći film  "Vrati se Zone – ZONA ZAMFIROVA drugi deo" premijerno će se prikazati u četvrtak 02. februara u 20:30 h, a tokom vikend i 3D animirani, sinhronizovani film "LEDENA KRALJICA 3: VATRA I LED".

U pitanju je novi domaći hit film iz 2017. godine, u režiji Juga Radivojevića, a po scenariju Ivane i Miroslava Mitića, napisanom po motivima knjige "Zona Zamfirova, šta je bilo posle" Dušice Milanović Marike.

Zonu Zamfirovu glumi Brankica Sebastijanović, dok kujundžiju Maneta igra Milan Vasić. Kao Manetova majka Jevda pojavljuje se Ljiljana Blagojević, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

Pojavljuju se i novi likovi koje tumače Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda i Vesna Trivalić.

U filmu igraju i Goran Jevtić, Milena Vasić, Igor Đorđević, Iva Stefanović, Marija Stokić, Milan Kalinić, Dušan Matejić, Aleksandar Ristoski, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Isidora Rajković, Gordana Marić, Ivan Zablaćanski, Tamara Aleksić i mnogi drugi.

Dolazak glumačke ekipe na premijeru u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Millennium i druženje sa publikom nakon projekcije filma, obradovaće sve ljubitelje domaćeg filma.

U petak 03. februara u 18:30 h prikazivaće se 3D, animirani, sinhronizovani film "LEDENA KRALJICA 3: VATRA I LED" – Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno skupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu …

 U petak 03. februara u 20:30 h prikazivaće se domaći film "Vrati se Zone – ZONA ZAMFIROVA drugi deo".

 U subotu 04. februara u 17 h i u 19 h prikazivaće se domaći film "Vrati se Zone – ZONA ZAMFIROVA drugi deo".

U nedlju 05. februara u 17 h prikazivaće se 3D, animirani, sinhronizovani film "LEDENA KRALJICA 3: VATRA I LED".

U nedelju 05. februara u 19 h prikazivaće se domaći film "Vrati se Zone – ZONA ZAMFIROVA drugi deo".

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica: turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h ; na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.

U subotu 04. i nedelju 05. februara: od 15 h do početka poslednje projekcije.

Informacije: 800 – 307 ,  www.millennium.rs  i  na društvenim mrežama.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00