četvrtak, 20. april 2017.  16:47h

Nove projekcije hit bioskopskih ostvarenja u Centru Millennium

Nove filmske projekcije počinju danas u Kongresnoj dvorani centra Milenijum, a očekuju vas narednih dana "Paklene ulice", "Mali šef" i Strumpfovi.

U četvrtak 20. aprila u 17:00 h i 19:00 h prikazivaće se novi 3D, animirani, sinhronizovani film "MALI ŠEF" – Radnja filma: Urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, pogotovo bebe koja uvek dobije ono što traži, hranu i piće 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i beskrajno puno sastanaka često i usred noći. Mali šef je na misiji da spreči najveće neprijatelje beba koji im otimaju ljubav i pažnju odraslih – pse, a u tome će mu pomoći stariji brat Tim.                                       

Glavne uloge u sinhronizaciji: Srđan Timarov, Nikola Brun, Marko Marković, Ivana Knežević, Mateja Vukašinović, Ljubivoje Ršumović… Trajanje filma: 97 minuta.

U četvrtak 20. aprila u 21:00 h prikazivaće se novi akcioni hit film "PAKLENE ULICE 8" - Opis filma: Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali. Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni... i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu. U filmu glume: Nathalie Emmanuel, Vin Diesel, Charlize Theron…

Trajanje filma: 137 minuta.

U petak 21. aprila u 17:00 h prikazivaće se novi 3D, animirani, sinhronizovani film "ŠTRUMPFOVI: Skriveno selo" – Radnja trećeg nastavka serijala  vrti se oko Štrumpfete koja će, uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge), da se upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima …

Glumci koji su pozajmili svoje glasove omiljenim junacima su: Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi. Trajanje filma: 89 minuta.   

U petak 21. aprila u 19:00 h prikazivaće se novi 3D, animirani, sinhronizovani film "MALI ŠEF" – Radnja filma: Urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, pogotovo bebe koja uvek dobije ono što traži, hranu i piće 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i beskrajno puno sastanaka često i usred noći. Mali šef je na misiji da spreči najveće neprijatelje beba koji im otimaju ljubav i pažnju odraslih – pse, a u tome će mu pomoći stariji brat Tim. 

Glavne uloge u sinhronizaciji: Srđan Timarov, Nikola Brun, Marko Marković, Ivana Knežević, Mateja Vukašinović, Ljubivoje Ršumović… Trajanje filma: 97 minuta.

U petak 21. aprila u 21:00 h prikazivaće se novi akcioni hit film ’’PAKLENE ULICE 8" - Opis filma: Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali. Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni... i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu. U filmu glume: Nathalie Emmanuel, Vin Diesel, Charlize Theron… Trajanje filma: 137 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica: turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.

Informacije: 800 – 307 ,  www.millennium.rs  i  na društvenim mrežama.

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00