četvrtak, 10. maj 2018.  13:56h

Bioskopske projekcije u Vršcu 10. i 11. maja

Danas i sutra vas očekuje čak pet bioskopskih projekcija u Kongresnoj dvorani centra Milenjum.

Četvrtak 10. maj u 17 h prikazivaće se animirani, sinhronizovani  film "UKRADENA PRINCEZA".

Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije. GLUMCI koji su junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Bojan Perić, Tamara Dragičević, Uroš Jovičić, Marko Marković, Nikola Vujovic, Peđa Damjanović, Dimitrije Stojanović, Stevan Pjale, Tomaš Sarić, Jelisaveta Karadžić … Trajanje filma: 85 minuta.

Četvrtak 10. maj u 19 h prikazivaće se ruski film "IZVAN GRANICA REALNOSTI’’

Film reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas. Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice. Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti. Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča i svet koji je kreiran u filmu - nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima. GLUMCI: Antonio Banderas, Miloš Biković, Lyubov Aksyonova, Alessandra Starr Ward, Evgeniy Stychkin … Trajanje filma: 101 minut.

Četvrtak 10. maj u 21 h prikazivaće se akcioni  film "TAXI 5"

Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku stanicu Marseja, dobio je zadatak da uhvati grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Jurnjava po uskim ulicama ali i po autoputu neće nedostajati jer kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni beli Peugeot 407. GLUMCI: Salvatore Esposito, Franck Gastambide, Sabrina Ouazani … Trajanje filma: 102 minuta.

Petak 11. maj u 17 h prikazivaće se animirani, sinhronizovani  film "UKRADENA PRINCEZA".

Petak 11. maj u 19 h i u 21:00 h prikazivaće se akcioni  film "TAXI 5".

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica: turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.

Informacije: 800 – 307 ,  www.millennium.rs  i  na društvenim mrežama.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00