subota, 7. novembar 2015.  12:44h
Pročitano 1661 puta

Vrščanke ponovo oduševile žiri na Pinku

Vršačke balerine, članice plesnog studija "Olja", nastupile su u drugom krugu emisije "Više od igre" na televiziji "Pink" i tom prilikom ponovo dobile svih pet DA i izazvale burnu reakcije žirija.

Balerine plesnog studija "Olja" u šou "Više od igre" Balerine plesnog studija "Olja" u šou "Više od igre" screenshot/youtube.com

Vrščanke su i ovog puta savršeno izvele koreografiju, a žiri je pohvalio sve - od plesa, preko glume do kostima.

Sjajno ste odigrale, odlično ste uigrane i savršeno ste odglumile, rekla je Lokica Stefanović vršačkim balerinama.

Balerine plesnog studija "Olja" danas se nalaze u Makedoniji, gde na međunarodnom plesnom takmičenju predstavljaju svoj grad i zemlju, te nisu bile u prilici da direktno pogledaju svoj nastup u televizijskom šou "Više od igre".

Tijana Dapčević je dodala da je ona uživala u nastupu, pre svega jer je bilo očigledno da i mlade balerine uživaju u plesu. Mina Lazarević i Ana Nikolić takođe nisu krile oduševljenje, pa je tako Ana poručila Vrščankama da sledeći put očekuje nešto još efektnije, jer je svaki put iznova oduševe.

Kako je u ovoj emisiji osam ekipa dobilo svih pet DA, a u sledećoj emisiji ima mesta samo za njih šest, najbolje ekipe su nastupile ponovo u baražu. Balerine plesnog studija "Olja" izvele su novu koreografiju, ponovo oduševile žiri i prošle u treći krug takmičenja.

Autor:  Andrea Gašparević
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00