utorak, 22. decembar 2015.  17:41h
Pročitano 1947 puta

"Pusti svoj glas" i plesni studio "Olja" pripremaju praznični koncert

Vrščani će u utorak, 5. januara, od 20 časova u Narodnom pozorištu ''Sterija'' imati priliku da uživaju u dva sata prazničnog programa koji priprema produkcijska kuća ''Sound define'' uz specijalne goste - plesni studio ''Olja''. Ulaz za ovaj koncert je besplatan.

Šou program ''Pusti svoj glas'', koji je ove godine emitovan na televiziji Banat, letos je imao veoma uspešnu koncertnu turneju u regionu, a svako dešavanje ispratilo je više stotina ljudi.

Veoma smo zadovoljni koncertima koje smo održali  i smatram da upravo to pokazuje da publika voli ono što radimo. Na prazničnom koncertu ćemo imati i specijalne goste, između ostalih, plesni studio ''Olja'' čiji su učesnici ostvarili zapažen uspeh pred milionskim auditorijumom u šou programu televizije Pink ''Više od igre''. Pozivam sve zainteresovane da potpuno besplatno uživaju u dva sata programa koje smo pripremili za njih, rekao je Stefan Mihajlovski, voditelj i PR produkcijske kuće ''Sound define''

olja

Uspešna ekipa koja čini plesni studio ''Olja'', na čelu sa Oljom Jovanović, ističe da se raduje ovoj saradnji. Organizator Miloš Dobrosavljević i član žirija Nikola Matić kažu da je ovo samo još jedna od mnogih promocija mladih takmičara iz šou programa ''Pusti svoj glas'', kao i da je ovaj koncert idealna prilika da potpuno besplatno cela porodica uživa u odličnoj zabavi.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00