petak, 5. februar 2016.  20:57h
Pročitano 2090 puta

Vršački "Snow Team" na snegu od Francuske do Bugarske, preko Jahorine i Kopaonika

Udruženje ljubitelja zimskih sportova Snow Team iz Vršca bilo je prilično aktivno u prethodnom periodu a u planu su nova naredna druženja i zajednički odlasci u ski centre.

Početkom godine u periodu između 8 i 17. januara u saradnji sa Puzzle grupom organizovan je odlazak 25 osoba iz Vršca u francusko skijalište Val d'Allos. U pitanju su već dobro poznati aranžmani, kada je Francuska u pitanju, koji uključuju sedam dana boravka i šest dana skijanja. Mogućnost plaćanja u više mesečnih rata, kao i polazak i povratak u Vršac je ono što je ovo putovanje učinilo vrlo dostupnim mnogim ljubiteljima skijanja. Prelepo provedeno i sadržajno vreme kako na skijalištu tako i u vanpansionskim aktivnostima učinilo je da ovo putovanje ostane u lepom sećanju svima.

France3

Poseban „šmek“ čitavom putovanju predstavljao je celodnevni boravak i obilazak Nice prilikom povratka za Vršac. Nica, za koju se kaže da predstavlja biser Azurne obale, dočekala je skijaše sa prijatnih plus 15 stepeni, palmama i mediteranskom klimom.

France

Poslednji vikend januara bio je rezervisan za odlazak na Kopaonik i Bansko, skijalište u Bugarskoj. Deo članova proveo je prelep vikend na Kopaoniku a ono što posebno raduje je četvoro dece koje je uživalo na snegu i skijalo ravnopravno sa odraslima. Bansko je više nego opravdalo očekivanja druge grupe koja sa ovog skijališta nosi vrlo pozitivne utiske kako sa samog skijališta tako i iz ostalih vanpansionskih sadržaja koje Bansko pruža.

Jahorina

Sezona skijanja je uveliko počela za Snow Team, u planu su i novi odlasci za Kopaonik, zašto da ne opet Bansko i već tradicionalan odlazak na olimpijsku lepoticu Jahorinu. Želja nam je da našim članovima, pored same organizacije putovanja i zajedničkog prevoza, omogućimo što bolje uslove što se tiče samog smeštaja na skijalištima, popularni „ski-in ski-out“. Na Jahorini i Kopaoniku je uspostavljena saradnja sa smeštajnim objektima koji se nalaze na samoj stazi što umnogome olakšava sam boravak na skijalištu. Snow Team se trudi da pomogne svojim članovima prilikom odabira i nabavke ski opreme kako bi svi oni koji žele da se oprobaju u skijanju ili snoubordingu mogli to sebi da priušte.

Autor:  Snow Team Vršac
Ocenite ovaj članak:
(12 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00