sreda, 25. novembar 2015.  15:09h
Pročitano 2221 puta

Jovica Zarkula novi predsednik Pokreta

Jovica Zarkula izabran je za novog predsednika Pokreta Vršačka regija - Evropska regija, nakon što je dojučerašnji predsednik Čedomir živković prešao u SNS.

U utorak, 24.11.2015. godine održana je Skupština Pokreta “Vršačka regija-Evropska regija”. Na sednici Skupštine prihvaćena je ostavka Čedomira Živkovića na mesto predsednika Pokreta. Doskorašnji predsednik zahvalio se članovima Pokreta na dosadašnjoj uspešnoj saradnji i poželeo “Pokretu” puno uspeha u radu i ostvarivanju ciljeva u narednom period.

Za novog predsednika Udruženja Pokret “Vršačka regija – Evropska regija” Skupština je izabrala Jovicu Zarkulu, a za zamenika Julkicu Mitrašinović. Izborom novog rukovodstva, Pokret  je poslao  jasnu poruku da ciljevi i misija ostaju nepromenjeni, kao i da  koalicioni odnosi ostaju isti. Pokret ostaje na liniji politike bez sukoba, kao i da nastavlja sa radom na privrednom, kulturnom, infrastrukturnom i sportskom prosperitetu opštine Vršac, piše u saopštenju Pokreta Vršačka regija - Evropska regija. 

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00